Wie zijn jullie?

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, gevestigd in Enschede en Amsterdam. Wij zijn het grootste onderzoeksbureau in de publieke sector (overheid, universiteiten, etc.), waarin we al ruim 20 jaar actief zijn. I&O Research is lid van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en is ISO 9001, 20252 en 27001 gecertificeerd. Wij onderschrijven de internationale ICC/ESOMAR gedragscode voor markt- en sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Wat doen jullie?

Wij voeren onderzoek uit met allerlei maatschappelijke thema’s. Dit doen we op lokaal niveau, regionaal of landelijk. I&O Research werkt meestal in opdracht van een gemeente, provincie, GGD of voor een andere overheidsinstantie. Het Koopstromenonderzoek 2021 wordt uitgevoerd in opdracht van de provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Uw gegevens of antwoorden worden nooit gebruikt voor commerciële doeleinden.

Hoe komen jullie bij mij uit?

Dit onderzoek voeren we uit in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en een ring van gemeenten rondom het onderzoeksgebied. Om een willekeurige selectie van inwoners te kunnen benaderen is per gemeente een steekproef van adressen getrokken uit de BAG (Basisadministratie Adressen en Gebouwen). De bedoeling is om een betrouwbaar beeld te krijgen van de bevolking, dus wij hopen van harte dat u meedoet!

Waarom is meedoen belangrijk?

Het Koopstromenonderzoek 2021 wordt uitgevoerd in opdracht van de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. De resultaten geven inzicht in de ontwikkeling in het koopgedrag van consumenten en het economisch functioneren van winkels en winkelgebieden in deze provincies. Met deze informatie kunnen provincies en gemeenten evalueren hoe de detailhandel er nu voor staat, maar ook de koers voor de toekomst bepalen.
Het onderzoek heeft nut als we een betrouwbaar beeld krijgen van de hele bevolking. Daarom is het erg belangrijk dat u meedoet: u vertegenwoordigt vele anderen die niet zijn uitgenodigd.

Hoe kan ik online meedoen?

Hoe u meedoet leest u in de uitnodigingsbrief. In de brief staan een webadres en een inlogcode vermeld. Gebruik uw PC, laptop, tablet of smartphone en tik het webadres over in de adresbalk van uw internetbrowser. Log in met uw inlogcode (dit is hoofdlettergevoelig).

Let op: Krijgt u zoekresultaten te zien in plaats van de online vragenlijst? Dan heeft u niet de adresbalk gebruikt, maar de zoekfunctie van Google (of een andere zoekmachine). In de adresbalk (helemaal bovenaan) ziet u dan staan: “https://www.google.nl/…”. Klik daar op, verwijder wat er staat en typ ons webadres over. Nadat u op enter heeft geklikt ziet u de vragenlijst verschijnen.

Kan ik schriftelijk meedoen?

Voor dit onderzoek is het niet mogelijk om schriftelijk mee te doen. Het is wel mogelijk om telefonisch deel te nemen. Hoe dat kan leest u in de uitnodigingsbrief.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden dan dit onderzoek . Uw gegevens worden beheerd door I&O Research en niet beschikbaar gesteld aan andere partijen.
Het kan zijn dat we u vragen of u mee wilt doen aan een verloting van cadeaubonnen of dat u lid wilt worden van een online panel om over een paar jaar opnieuw mee te doen aan dit onderzoek. In dat geval vragen we u aan het einde van de vragenlijst of u uw contactgegevens wilt invullen.

Uw antwoorden op vragen worden altijd vertrouwelijk behandeld en zijn niet gekoppeld aan uw gegevens.

Zie voor meer informatie de privacyverklaring van I&O Research.